Táska ajándékba a férjemtől

A férjem egy igazi angyal. Mindenkinek ilyen párt kívánok, mint amilyen nekem van. A minap meglepett egy csodaszép új táskával a bagbox.hu/taska-104/noi-bor-divattaska-121 oldalról. Úgy látszik, a férfiak is képesek odafigyelni a párjukra és teljes mértékben megjegyezni, mit is mondanak nekik. Ugyanis nemrég mutattam a férjemnek ezt az oldalt, és még mondtam is, hogy melyik táskát fogom megvenni következő hónapban. Azért akkor akartam, mert egy másik táskát is szerettem volna venni édesanyámnak karácsonyra, viszont a kettő együtt már kicsit húzós lett volna, így gondoltam várok egy kicsit. Nem vagyok rest kiadni több pénzt olyasmiért, amiről tudom, hogy jó és minőségi, és megbízom abban a cégben, akitől vásárolok, viszont mivel a lakást nemrég újítottuk fel, a férjemmel közösen eléggé sok pénzt költöttünk el erre. Egyébként ő grafikusként is dolgozik részben, én marketinggel foglalkozom.

 

Szerencsére mind a ketten nagyon szeretjük a munkánkat, úgyhogy ezzel nincsen probléma ebből, és ha úgy van, szívesen dolgozunk mi is otthonról. Viszont egy idő után tényleg zavaró volt már, hogy mennyi mindent fel szeretnénk újítani, ezért kivettünk két hét szabadságot és megcsináltunk mindent, amit elterveztünk. És mivel abban az időszakban otthon is tartózkodtunk, nem mentünk dolgozni, ezért a férjem kapott az alkalmon és megrendelte a táskámat, és pár nap alatt már meg is jött a táska, a futár kiszállította házhoz. Pont én nyitottam ajtót és nagyon meg voltam lepődve, majdnem el is küldtem, mert nem tudtam, hogy miről van szó. Akkor futott oda gyorsan a férjem és átvette a csomagot. Nem értettem, hogy mi van, aztán amikor elment a futár, akkor elmondta, hogy miután megmutattam neki ezt az oldalt, ő is kicsit jobban átnézte és megtetszett neki, amit ott látott.

 

Ő nem igazán szokott online vásárolni, ezért kicsit szkeptikus volt ezzel kapcsolatban. De aztán tüzetesen átnézte az oldalt. Látta, hogy minden információ fel van tüntetve a weboldalon. Van csomagcsere is náluk, ami őt még jobban meggyőzte. Egy bizonyos összeg felett vissza lehet cserélni a táskát, ha nem tetszik a színe, vagy a mérete esetleg nem megfelelő. Ráadásul 10.000 forint felett már a kiszállítás is ingyen van. Tetszett neki még emellett az oldal felépítése, a hatalmas választék, az, hogy minden rendezett, pár kattintással az ember tényleg megtalálja azt, amit keres. Úgyhogy ezek után úgy döntött, hogy megrendeli a táskát. Ő is meglepődött azon, milyen gyorsan megjött a táska. Én is nagyon örültem neki, mert a másik táskámat már kicsit untam, és úgy éreztem sokszor, hogy hiába öltözök fel szépen és változatosan, valahogy a táska az egészet tönkreteszi, mert azt már unom, így az öltözékemet és a ruháimat is untam. Nem tudom ezt pontosan elmagyarázni, de a lényeg, hogy nagyon örültem neki, hogy végül tőle kaptam meg a táskát. Ő mindig kedveskedik nekem, és én is neki, szerintem fontos, hogy mindig egymás kedvében járjunk, éreztessük a másikkal, hogy fontos a számunkra. A táska nagyon menő, nagyon tetszik, úgyhogy most már biztos, hogy édesanyámnak is innen rendelek majd táskát.

 

Érdekes egyébként, mennyire fontos kiegészítő a nők számára a táska. Szerintem a férfiak annyira nem szentelnek ennek akkora figyelmet, bár tény, hogy ők nem is járkálnak táskával. Igaz, az idősebb uraknál szoktam néha-néha irattáskát látni, de a fiatalabbaknál maximum a laptop táskát látom. Én imádom a táskákat, bár számomra nem ez az, amiből akár egy egész kollekciót is képes lennék összegyűjteni, mint a filmekben. Nem mondom azt, hogy nemet mondanék rá, ha egy dizájner táskát nyomnának a kezembe, de én inkább másból tudnék egy hatalmas nagy kollekciót összegyűjteni. Ez is női dolog, nekem a sminkkészletem óriási. És inkább cipőkből van több, mint táskából. De a smink mellett a könyveket tudnám még megemlíteni, abból is rengeteg van, én inkább azokat gyűjtöm. De természetesen a táskákat is imádom.