A grafikusoknak is kell a sport

Régi álmom volt, hogy grafikusi szakmámmal találjak egy jó állást, azonban amikor mindez teljesült, akkor jöttem rá, hogy van ennek egy nem várt árny oldala is: a rengeteg ülés nem tett jót a hátamnak.

Itt az idő, muszáj lenne elkezdeni sportolni, vagy, legalább odafigyelni arra, hogy a napi tevékenységemből származó mozgás elegendő legyen az ülőmunka ellensúlyozására. Mivel feledékeny vagyok, jól jött volna ehhez valami segítség: így jutott eszébe a testvéremnek, hogy rendelhetnék egy fitnesz órát.
Neki már van egy, amit a bestmarkt.hu-ról rendelt, így könnyen tudott tapasztalatot mondani, és segíteni a választásban.

Délután le is ültünk a gép elé, hogy megnézzük, mik vannak most a bestmarkt.hu fitnesz óra kínálatában.
Korábban én még nem vásároltam innen, így nem tudtam, mire számítsak. Meg is lepett, amikor megláttam, mennyi féle lehetőség közül választhatok! Húha! Azt hittem, megáll majd a kínálat 4-5 darabnál, de ehelyett több, mint 250 féle rendelhető termék volt fent!

Kicsit bepánikoltam, hogyan fogok én ennyi közül választani. A tesóm nevetett, hiszen nem is volt ennyire vészes a helyzet. A webshop remek keresővel rendelkezik, szóval nulladik lépésként javaslatára beállítottuk a nekem fontos paramétereket, hogy azok alapján szűkítsük a kört.

Ami mindenképp kritérium volt az az, hogy tudjam a telefonomhoz csatlakoztatni, legyen vízálló és maradjunk az általam megszabott árkategórián belül.
Így is sok lehetőség maradt, de sokkal áttekinthetőbb volt, pláne, ha hozzátesszük, hogy valamilyen nőies darabot kerestünk.

A különböző órákra kattintva részletes információkat olvashattunk. A részletes termékinformációk és paraméterek mellett kifejezetten nagy segítséget nyújtott a korábbi vásárlók által adott értékelés is. Lehet osztályozni az adott terméket, de szöveges értékelésben is el tudják mondani a véleményüket az emberek. Ennek köszönhetően független forrásból tájékozódhatunk, hogy mennyire jó az adott dolog, vagy sem. Előnyök, hátrányok egyaránt feltüntetésre kerülnek ezeken az oldalakon.

Végül találtam egy típust, ami végre megfelelt az igényeimnek. Árban is jó volt, és tetszett is. Sok értékelés még nem volt hozzá, de örültem, hogy akik eddig írtak, mind csak pozitívan tudtak hozzászólni.

Kosárba helyeztem a terméket, majd jöhetett a nagy pillanat: fizessük ki. Akár áruhitellel is meg lehetne oldani, de én úgy döntöttem, egyben letudom az árát. Ez még nem olyan vészes tétel, ám nagyobb összegeknél jól jöhet, ha részletre is vásárolhat az ember.

Csupán néhány napot kellett várnom a csomagomra. A futárszolgálat épségben kihozta, én pedig már alig vártam, hogy kipróbáljam.
Nagyon tetszett a fitnesz óra, a leghasznosabb funkciója az, hogy szükség esetén rám szól, hogy ideje mozognom egy kicsit. Már ez is segített, hogy enyhüljön a hátfájásom.

Jó döntés volt a bestmarkt.hu-ról rendelni fitnesz órás. Megbízható forrás, ahonnan valóban azt kaptam, amit rendeltem. Biztos vagyok benne, hogyha legközelebb ilyesmire lesz szükségem, csakis innen fogom beszerezni!

fitnesz óra