Rajz mindenről, főleg motoros ruházatról!

Grafikus szakmában az a legszebb, amikor egy megrendelőnek igénye van, ami annyira botrányosan rossz és idejét múlt, hogy fizikai fájdalmat okoz a megtervezése, de hiába próbálja az ember szakmabeliként megértetni vele, hogy az nem lesz jó, mintha csak a falnak beszélne. Gondolom sok kolléga találkozott már ilyennel, ezt hamar el kell engedni és nem foglalkozni vele, mert csak magát öregíti az ember. Rengeteget szoktam otthon dolgozni, azaz pontosabban otthon is, mert mindig tökéleteset akarok alkotni, de nincs tökéletes alkotás. Fiam szokta figyelni, hogyan gondolkodok és próbálok mindentől inspirálódni.

Az elején utánozni kezdett, ő is nézegette, méregette a játékait, majd lerajzolta őket. Ez végül játékból szokássá, majd szenvedéllyé alakult. Nagyon szépen rajzol és remekül ábrázol. Bármit, amit meg lát és megtetszik neki, azt lerajzolja. Most leggyakrabban motoros ruházatot szokott rajzolni mostanában, közülük is; bukósisakot, bőrdzsekit, kesztyű, csizma, nadrág… Van egy kedvenc oldala a sixgear.eu, amit nagyon szeret böngészni, mert állítása szerint olyan jól néznek ki az oldalon található termékek, hogy azt mindig szívesen rajzolja és inspirálja őt.

Az egész szenvedélye úgy kezdődött, hogy egy motoros rendezvénynek kellett logót terveznem. Fizetési grátiszként kaptam családostul egy jegyet a 4 napos rendezvényre. Természetesen kihasználtuk és elmentünk. Na, ott láttunk minden féle finomságot, amit motorokról, ruházatról és életvitelről látni lehet. Valószínűleg ott szerethetett bele ebbe a világba.

A rendezvényre rá 2 napra, már mutatta is az interneten, hogy ha felnő, milyen motoros nadrágot fog venni, amit a Sixgear oldalán talált. Egy fekete sárga nadrágot mutatott, aminek a leírásából csak a kivehető protektort értettem, meg azt hogy milyen anyagból van. Jó ízlése van a kölyöknek, mert nekem is megtetszett. Még aznap este szembe jött velem egy fórumbejegyzés is, miszerint a legjobb hazai márka, amit egy motoros vásárolhat magának, szóval tényleg jó ízlése van a fiamnak.

Ha így halad, és folyamatosan fejleszti magát és nem fogja megunni a rajzolást, ki tudja, lehetséges ő fogja majd a jövő motoros nadrágjait tervezni!