Grafikus céghez, designos autó is nélkülözhetetlen…

Gyerekkori álmunk volt 2 cimborámmal, Adolffal és Attilával, hogy rajztehetségünkből éljünk meg. Már az iskolában próbáltuk kiaknázni a lehetőségeket és mindenkinek mindent tervezni, még akkor is, ha nem volt rá szüksége. Imádunk rajzolni és mások is igen kedvelték az elkészült munkáinkat. Ahogy telt múlt az idő, szorgosan mindig egy kicsit hozzátettünk kicsi vállalkozásunk és így az évek alatt sikerült egy elég szép is grafikus céget kiépítenünk.

 

Foglalkozunk arculattervezéstől kezdve szobák kipingálásáig mindennel, a lényeg, hogy valami egyedit alkossunk. Szerencsére elég sokan igénylik a szolgáltatásainkat, tetszik az embereknek az alkotásunk, ezért addig jutott a vállalkozásunk, hogy hármunknak már kellett céges autót beszerezni, hogy könnyedén ügyfélről ügyfélre tudjunk szállni.

 

Ám egy autóflotta kialakítása elég nagy pénzügyi befektetésnek számít, és mi a számokhoz nem igazán értetünk, ezért egy olyan flottakezelőt kerestünk, akinek már a weboldaláról az alap tájékoztatást megkapjuk. Adolf talált is egy ilyen honlapot. Egy elég ígéretesnek tűnő flottakezelőnek a weboldalát mutatta be nekünk. Meggyőző, egyenes szöveget találtunk az oldalon és igényelni is lehet 5 költségcsökkentő lépést is, ami segít a cégtulajdonosoknak eldönteni, hogy melyik finanszírozási formában a leggazdaságosabb gépjárműflottát kiépíteni. Természetesen bármikor, bátran lehet fordulni a szakértőkhöz is akik világosan elmagyarázzák, hogy szerintük melyik lenne a legjobb. Erre azonban nem volt szükség, mert a weboldalon talált információkból ki tudtuk választani magunk.

 

A hitel és lízing mellett fel volt sorolva egy harmadik fajta lehetőség is, ami a tartós bérlet névre hallgatott. Azért választottuk a bérletet, mert úgy gondolkodunk, hogy jó lenne, ha nem minket terhelne az autó nyilvántartása és amortizációs díjai. Ezen kívül még az is mellette szólt, hogy a havi törlesztő, illetve bérleti díj alacsonyabb, mint hitelnél, mivel a végén kell egy nagyobb összeget megtéríteni, ha az autót végül mégis csak megvásárolnánk. Ez azonban nem volt opció nálunk, mert mindig frissíteni akartuk a flottát, aztán hogy ez működni is fog-e, majd kiderül.

 

Most még az első kocsik kényelmét élvezzük, de teljes mértékben megvagyunk velük elégedve. Tökéletesen működnek, ezért minden ügyfelünkhöz zavartalanul és időben tudunk eljutni. Hát igen. Azért egy jó cég figyel arra, hogy a munkamenet zökkenőmentes legyen és sok esetben a közlekedés egyszerűsítése tudja ezt legjobban elősegíteni. Ráadásul egy kiváló céges autó mutatja az ismerőseidnek, hogy a vállalkozás, amiben dolgozol mennyire is komoly.

 

Mi komolyan gondoljuk a szolgáltatásunkat, mert hitvallásunk, hogy minden legyen kipingálva, hiszem az egyszínű grafika mentes felületek, unalmasak. Száz százalékkel tudunk koncentrálni am unkánkra, mert nincs gondunk semmi másra, hiszen ez a remek flottakezelő sok terhet vesz le a vállunkról!