Legénybúcsús meghívó

A legújabb megkeresésünk egy nagyon új ötletet foglalt magában, mégpedig azt, hogy készítsünk számukra meghívót a legénybúcsúra. Ezt kellett megszerkesztenünk, így kértünk néhány plusz információt, hogy hol és mikor lesz és hogy mi lesz a tematika, hogy a megfelelő témában tudjunk meghívót készíteni a számukra. Megadták ezt az oldal elérhetőségét, hogy inspirálódhassunk. (https://balatonpro.hu/legenybucsu/)

A legénybúcsú a Balatonnál lesz. A barátok egy vitorlás hajókkal foglalkozó céget kértek fel a szervezésre. Maga a cég több mindennel is foglalkozik, például lánybúcsú vagy akár csapatépítő programok szervezésével is. Így a meghívóhoz a tematika a hajókkal, vitorlásokkal kapcsolatos lesz. A programban több korosztály is megtalálhatja a számára legkedvezőbb szórakozási fajtát.

A fiatalabbak számára lesz korlátlan italfogyasztás a hajó fedélzeten. Az, hogy vitorlázással mennyi időt töltenek attól függ, hogy milyen csomagot választanak illetve fizetnek ki. A hajó irányítása végett viszont nem kell aggódni, mert lesz egy szakképzett (és józan) ember aki majd vezeti és irányítja a vitorlást. A még fiatalabbaknak lesz bulizás is: kapnak majd egy karszalagot – természetesen minden résztvevő – amivel felkereshetik Siófok legjobb szórakozóhelyeit.

Az idősebbeknek maga a vitorlázás is élmény lehet, de kérhetünk reggelit és vacsorát is, hogy emeljük a szórakozás szintjét. Ennek a bulizósabb társaság is örülhet, hisz jobb teli hassal neki látni az ünneplésnek. Ha valakinek megjött a kedve, ezen az oldalon (https://balatonpro.hu/legenybucsu/) tud nézelődni és válogatni a programok között.