Praktikus tolltartó az internetről a kis grafikus-jelölteknek

Grafikusként dolgozom, van egy egyéni vállalkozásom is az állandó munkahelyemen kívül, ahol megrendelésre készítek logókat, portrékat, festményeket – nagyjából bármilyen grafikai alkotást, amit a megrendelő óhajt. A fiam 10, a lányom 8 éves. Nagy örömömre mindketten nagyon szeretnek rajzolni, közel állnak hozzájuk a művészetek: a fiam két éve zongorázik, a lányom pedig óvodás kora óta néptáncol és nagyon szépen énekel is. Mindkét gyereknek egy zsebes tolltartót vettünk még iskolakezdéskor, mert egyrészt olcsóbb volt, másrészt az tetszett nekik. Most azonban már a rajz és az alkotás iránti szeretetükből kifolyólag nagyon sok grafit és színes ceruzájuk összegyűlt, így szorgalmaztam, hogy vegyünk nekik egy-egy praktikusabb, nagyobb tolltartót, amiben minden íróeszköznek külön kis gumis tartója van. Mondanom sem kell, hogy nem kellett őket sokat győzködni.

Rendelhetünk az internetről is

A kislányom egyből a figyelmembe ajánlotta, hogy a barátnőjének menő hercegnős tolltartója van, ami nagyon szép és állítólag az internetről rendelték. Megkérdeztem másnap a kislány anyukáját, hogy mégis melyik volt ez az oldal, ahol ilyen jó tolltartót lehet rendelni. Azt válaszolta, hogy a jatekwebshop.eu, úgyhogy hazaérve hívtam is a gyerekeket a számítógéphez, hogy együtt válasszuk ki a számukra megfelelő, nekik tetsző tolltartókat.

Megtaláltuk azt a tolltartót, amilyen a lányom barátnőjének van. Persze nem akart ugyanolyat, bár az is nagyon tetszett neki, de ha már ilyen nagy volt a választék, nem lehetett kihagyni a többi fajtát sem. Végül ő egy kék-lila, gyönyörű fehér lovas tolltartót választott, aminek a cipzárja végén egy aranyos szívecske díszeleg. Ez pont egy olyan praktikus, kinyitható, gumipántos tolltartó, mint amilyenre gondoltunk.

A fiamnak természetesen a focicsapatos, Star Wars-os és különböző híres filmes tolltartókon akadt meg inkább a szeme. Mivel mostanában nagy Pókember-lázban ég a barátaival együtt, végül egy pókemberes darab mellett döntött. Ennek a terméknek az volt a különlegessége, hogy írószereket is tartalmazott. Hogy igazságosak legyünk, a kislányom is fog kapni egy-két új írószert az új tolltartójába.

A házhozszállítás és a kártyás fizetés is nagy előny

A kosárba tettem mindkét terméket. A házhozszállítás opciót választottam, ami GLS futárszolgálat által történik, mivel nagyon praktikus. Különben is, mindig olyan izgalmas, jó érzés, amikor csomag érkezik. Ez a gyerekeknek is nagyobb izgatottságot, várakozást jelent. 1-3 munkanapon belül szállításra kerülnek a termékek a webshopból. A Barionos, kártyás fizetési módot választottam, amit nagyon szeretek, mert egyszerű és megbízható. Amikor csak lehet, elkerülöm újabban a készpénzzel való fizetést. Amikor a gyerekek kivonultak, meglestem azért, hogy mi mindent lehet még kapni az oldalon. Nem csalódtam, mindenféle izgalmas játékból nagyon nagy választékban lehet válogatni. Kaptam is innen egy-két ötletet karácsonyra.

Nagyon hamar kiszállításra kerültek a csomagok, a gyerekek nagyon örültek a szép, új tolltartóknak. Együtt gyorsan bele is pakoltuk egyenként a gumipántokba az íróeszközöket, radírokat, vonalzókat, színes ceruzákat. Ezentúl a rajzszakkörre is ezt a tolltartót fogják vinni, így sokkal könnyebb lesz eligazodni a sok ceruza között.