Rajzolni sem lehetne szebbet

Párom nagyon szeret rajzolni és tehetsége is van hozzá. Mindig igyekszem olyan ajándékkal meglepni, ami ehhez a kis hobbijához köthető. Mindig nézem, hogy hol indul egy számra érdekesnek tűnő rajzkurzus, vagy egy – egy hétvégi tanfolyam elvégzésére szoktam beíratni, ez jó kikapcsolódás számára és még tanul is közben.

Nagyon hasznosnak mutatkozott ez a fajta tudása, amikor salgó polcokat vettünk. Már az előtt megrajzolta a polcok helyét, mielőtt még meg tudtuk volna rendelni és legyártatni a polcokat.  

Találtunk egy remek céget, akik nagyszerű honlapján meg tudtuk rendeleni a már előre megrajzolt, és a helyére helyezett polcrendszerünket. Salgó polc ára nagyon kedvező volt, ezt azután tudtuk meg, hogy a gyártótól kiérkező felmérő szakember elkészítette az árajánlatát. Miután megküldte ezt részünkre, rögtön döntöttük, hogy elfogadjuk az árajánlatot. Salgó polc ár annyira kedvező volt, hogy más vállalkozásnál ennyire jó minőségű, strapabíró polcrendszert nem tudtunk volna beszerezni.

A felmérő szakember, aki kiérkezett hozzánk, szinte ugyan úgy osztotta el a polcokat, mint ahogyan a páron megrajzolta. A tanácsa az volt, hogy a legjobb helykihasználást alkalmazzuk azzal, hogyha ezt az elrendezést választjuk.

A kedvező árajánlat megérkezte és annak elfogadása után, a polcrendszerünk hamar megérkezett, és a cég összeszerelő szakemberei nagyon hamar a helyszínen összeszerelték. Látszott rajtuk, hogy összeszokott társaság, és, hogy tudják mi a vásárlók elvárása, hogy remek minőséget, gyorsan adjanak át.

Salgó polc ár