Sok grafikai vállalkozásnak kellett átgondolnia a működését

A törvényi változások miatt sok vállalkozásnak kellett átgondolnia a működését a közelmúltban, különösen azoknak, akik katásként cégeknek is értékesítettek. A kata mint adózási forma nagyon népszerű az egyszemélyes vállalkozások körében. Így aki grafikai munkát végez, vagy akár fodrász, kozmetikus, körmös, azok is nagyon szeretik ezt az egyszerű dolgot. Akár kata, akár nem, érdemes szót ejteni még egy könnyebbségről, ami a vállalkozások életét könnyíti meg, teszi egyszerűbbé.

A https://topcegalapitas.eu/ honlapon egyébként minden információt megtalálhatunk a témában, már ami a székhelyszolgáltatás kata és nem katás vállalkozásokat illeti vagy épp magát a cégalapítást.

A székhelyszolgáltatás kata adózással is igénybe vehető természetesen és nagyban megkönnyíti a mindennapokat. De kezdjük is az elején, hogy mit is kínál a topcegalapitas.eu. Egyrészt ha itt kérjük a székhelyszolgáltatást, akkor ingyenes a cégalapítás költsége. Egyébként sem magas, mindössze 16900 forint plusz az ÁFA.

A topcegalapitas.eu székhelyszolgáltatást is kínál Budapesten, valamint Újlengyelben. Hogy miért Újlengyel? Mert itt nem kell iparűzési adót fizetni, ilyen egyszerű a dolog. Ezt pedig mindenkinek magának kell mérlegelnie és természetesen figyelembe venni azt is, hogy van-e fióktelep, telephely, mert ilyen esetben az iparűzési adó megoszlik ezek között. Tehát egy jó könyvelőre is szükségünk lesz, aki kiszámolja ezeket a dolgokat.

A székhelyszolgáltatás kata adózási formával rendelkezők számára is elérhető. Könnyebb, egyszerűbb életet jelent. A topcegalapitas.eu-nál többféle csomag közül lehet választani, már ami a székhelyszolgáltatást és a cégalapítást illeti. Egyébként ez az egész természetesen teljesen törvényes.

A székhelyszolgáltatóhoz lesz bejegyezve a cégünk, ez azt jelenti, hogy oda érkeznek a hivatalos irataink, amiket át is vesznek, beszkennelnek és elküldenek nekünk. Így elkerülhető a postán sorban állás és a bosszankodás, hogy valamit figyelmen kívül hagytunk.

A székhelyszolgáltatás kata adózással adózóknak is tökéletes nyugalmat kínál, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget. Gondoljunk csak bele, nem szükséges egy helyen tartózkodnunk egész nap, nem kell irodát bérelnünk, alkalmazottat fizetnünk azért, hogy átvegye a leveleinket. Ráadásul ha valamilyen hatósági ellenőrzés történik akkor nem otthon, a privát szféránkban fognak bennünket keresni. Ami valljuk be, hogy elég nagy kényelmetlenséget is okozhat.

székhelyszolgáltatás kata

A lényeg, hogy a székhelyszolgáltatás kata vállalkozásoknál is nagy mértékben leegyszerűsíti az életet, a mindennapokat. Aki még csak most gondolkodik cégalapításon, érdemes megfogadnia topcegalapitas.eu tanácsait. Ezek egyike, hogy keressünk fel egy könyvelőt, és ha céget alapítunk, akkor tisztázzuk, hogy ki lesz az ügyvezető és hogy utána milyen járulékokat kell majd fizetni.

A cégforma is egy sarkalatos kérdés, lehet bt-nk, kft-nk, és egyéni vállalkozásunk is. A kata sem szűnt meg, csak átalakult, de akinek van lehetősége ezt választani, mindenképp érdemes ezzel élnie. Tehát azok az emberek, akik csak magánszemélynek számláznak, még mindig a katával járnak a legjobban.

A cégalapítás bonyolultnak tűnhet, azonban nem olyan bonyolult, mint gondolnánk. Ehhez szükségünk van egy tényleg jó könyvelőre és arra, hogy amiben csak lehetséges, leegyszerűsítsük az életünket. És ennek egyik módja az, ha székhelyszolgáltatót bízunk meg a hivatalos levelek átvételével és az egyebekkel. A topcegalapitas.eu pedig egy megbízható, profi cég, akik székhelyszolgáltatást is vállalnak.

A grafikai vállalkozások számára is érdemes megfontolni egyébként a székhelyszolgáltatást. Sok-sok vállalkozó ugyanis nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is számlázott, ez pedig ugye ma már katásként nem lehetséges. Így ha új céget kell alapítani, akkor azt érdemes alaposan meggondolni.