A grafikus műhelyét is muszáj időnként takarítani, akkor is, ha nem akarja

Párom grafikusként dolgozik. Ő maximálisan ki tudja élvezni a „hómofisz” előnyeit, hiszen mindig itthonról végzi a munkáját egy számára külön erre a célra kialakított szobában. Ha egy nagyobb megbízáson dolgozik, van, hogy napokig nem is látni. Néha feltűnik, ha éppen a zuhanyozni megy, vagy a hűtőben kutat valami hideg élelem után. A dolgozójába persze szigorúan tilos a belépés, de időnként annál nagyobb a kupi. Ő tipikusan a káoszon uralkodni képes alkatnak tartja magát, elmondása szerint nem is tudna dolgozni úgy, ha minden vigyázz-ban állna a helyén.  

A dolgozójába való belépés időnként azért elengedhetetlen lenne, főleg, ha a szemetest kellene kiüríteni, vagy kitakarítani egy kicsit. Ezt általában akkor szoktam megoldani, amikor nincs otthon. Addig sem kell hallgatnom a morgást. Ilyenkor kínosan ügyelek rá, hogy az utolsó tollat, könyvet vagy papírlapot is ugyanoda rakjam vissza, ahol találtam.

Általában felviszem a szobába egyszerre az összes tisztítószert, amire tudom, hogy szükség lesz, hogy minél gyorsabban végezzek. Beteszek valami jó zenét, vagy bekapcsolom a rádiót, mert úgy általában sokkal gyorsabban, és lelkesebben tudom elvégezni a nemszeretem munkákat is. Egy kosárban szoktam a szükséges tisztítószereket tartani, ablaktisztító, bútorápoló, általános folyékony tisztítószer és rongy a portörléshez mindig van benne. Szeretem az ilyen kompakt dolgokat, mert hiába vagyok nő, én nem igazán szeretek vásárolni. Nincs türelmem órákat tölteni azzal, hogy válogatok a különböző termékek között.

Éppen ezért a tisztítószert is csomagban szoktam megrendelni, mert nem kell órákig nézelődni, és egy helyen megvan minden olyan termék, amit használok és szeretek. Van egy számomra nagyon bevált oldal a neten, a https://www.lord.shop.hu, ahol többek között lehet ilyen előre összeválogatott termékekből álló tisztítószer csomagot is rendelni. Ebben minden benne van, ami nagyjából havonta elfogy nálunk. Folyékony mosószer, textilöblítő, szemeteszsák, mosogatószer, mosogatószivacs például. Ezeket a dolgokat egyenként is meg lehet vásárolni itt, ebben a webshopban, de én jobban szeretem csomagban mert az ára egyébként is sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön válogatnánk össze ezeket a termékeket.

Nemcsak azért szeretem ezt a webáruházat, hanem azért is, mert nagyon pénztárcabarát áron lehet a legtöbb, háztartásban szükséges dologhoz is hozzájutni. Pár hetente át szoktam nézni az otthoni gyógyszeres és egészségügyi dobozt. Ha fogytán van vitaminból, vagy sebtapaszból például akkor azt is mindig innen szoktam rendelni. A fertőtlenítő folyadékot, szájmaszkot, vagy akár a naptejet is mindig innen szerzem be.

Amíg volt pelenkás tagja a családnak, pelenkát és popsitörlőt is mindig innen választottunk. Innen szereztük be az előkéket és a csőrös itatópoharakat is. Már nagyobbacskák a gyerekek, de még mindig sok hasznos dolgot találok itt nekik. Vannak nagyon jó árú, kellemes illatú, bőrhöz is kíméletes fürdetők, de tanszerek és kulacsok, uzsonnás dobozok is.

Mikor felkeresem a https://www.lord.shop.hu weboldalt, akkor a böngészést általában a menü tetején, az akciós termékeknél szoktam kezdeni. Mondjuk itt alapból is elég kedvezőek az árak, de ha valami akciós, akkor többet is szoktam belőle rendelni. Általában a legtöbb termékkategóriában szoktak kedvezmények lenni, érdemes mindig körülnézni.

Én meg szoktam nézni az újdonságokat is, mert sok számomra ismeretlen márkát próbáltunk már ki, amit megkedveltünk és azóta is használjuk. Ilyenek például az On Line kozmetikumok közül a gyerek fürdetők, amelyek hamar a kislányom kedvencei lettek. Nagyon szereti az 3 az 1 -ben cukorkaillatú fürdetőt. A fiamnak a fehércsokis lett a kedvence.

Sok kedvező árú terméket lehet megvásárolni a https://www.lord.shop.hu webáruházban, ami egy háztartásban hasznos lehet, nemcsak akkor, ha az ember lánya egy grafikus dolgozószobáját készül kitakarítani.